Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Vad jag gillar att göra.

Två veckor kvar.Skapad av fia lör, mars 13, 2010 10:17:41

Idag skall jag skriva lite om vad jag gillar att göra, och det är ganska lätt, för det är att vara med. Om det är i sängen, i skogen, i bilen, i trädgården eller var det är så är jag lycklig. Det är klart att det allra roligaste är att vara ute i skogen, och eftersom vi gårdisar i regel är duktiga och inte springer bort så är jag alltid lös. Är det varmt ute, vilket det inte har varit på länge, ligger jag gärna ute och spanar in allt som händer runt huset. Vem vet, det kanske finns någon hackspett som behöver skällas på, eller tänk om det kom någon och jag missade det! Jag har ett perfekt ställe uppe på berget, där ser man allt som händer.

Just nu ligger både jag och matte mycket i sängen. Lata är vi. Det gillar jag, gärna under täcket, men på senaste tiden har det börjat bli lite trångt och varmt och jag är rädd om min mage, så ibland händer det faktiskt att jag lägger mig hos lill-matte, där finns det mycket plats.


Att vara ute och springa i skogen. Det är väl det bästa. På höstarna är jag med och plockar svamp, matte har försökt träna mig i kantarell-letning, men både hon och jag ger upp ganska fort, kul att hitta godis vid kantarellerna, men jag fattar inte det där att matte vill att jag skall skälla på svampen. Inte blir dom rädda ändå. Nä, mest är jag med för att det är kul, och för att hålla ordning på matte så hon inte slarvar bort sig i skogen.

I julas kom det snö som dom flesta märkte. Ja, det var väl lite nyhetens behag både för mig och resten av familjen, himla kul att springa i pulkbacken, men sedan kom det ännu mer snö. Och mer, och mer, och nu kan jag inte springa i snön, för det är tre gånger så djup snö som jag är hög.


  • Kommentarer(2)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post3

När jag var en liten valp.

Två veckor kvar.Skapad av fia tor, mars 11, 2010 22:00:22


Idag har jag varit ute och åkt med husse. Alltid lika kul att få åka med, dessutom var vi och hälsade på en ung hemsk slyngel, han var totalt ouppfostrad så jag fick förstås göra mitt bästa för att uppfostra honom och visa vem som bestämmer. Tyvärr är inte husse mycket för att fota, så några bildbevis för hur tuff jag är finns inte.

Tänkte visa lite bilder på när jag var liten. Då kallade matte mig för litet marsvin istället för minigris -hon är så elak, min matte.

När jag kom hem till min nya familj så fick jag en matchande hundkompis, Melker. Han blev min livskamrat tills i höstas.

Man måste visa vem som bestämmer på en gång!
  • Kommentarer(0)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post2

Tjock..? Jag..?

Två veckor kvar.Skapad av fia ons, mars 10, 2010 18:01:53
Matte påstår att jag har blivit tjock. Faktiskt hela familjen tycker det. Dessutom fick jag nytt dyrt valpfoder. Så att jag blir ännu tjockare. Gott var det, men det slår inte katternas mat, önskar att jag fick Friskies jag med.
Snart är jag är lika tjock som katten. Katten Kokkos, och det säger inte lite det.

Här är jag och Kokkos.


Såhär smal och smäcker var jag förr i världen, och nu kallar dom mig för minigris...  • Kommentarer(2)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post1

Nu skall jag få en blogg!

Två veckor kvar.Skapad av fia tis, mars 09, 2010 22:23:42
Ja, vi (läs husse o matte) funderade på blogg eller hemsida, men eftersom vi inte är så bra på det där med hemsidor så fick det bli en blogg, vilket vi inte är så bra på det heller, men någon gång skall man börja.
Vi kommer att lägga in bilder på mig, kanske något på min familj, och förstås en massa på mina valpar som förhoppningsvis skall anlända om 2 veckor och 3 dagar. För drygt 6 veckor sedan var jag och träffade den här snygga och charmiga killen:

Vad tror ni att Sally + Gönzo blir? Kanske ett gäng sådana här?
Detta är Muffy och Humla som var två bland 6 valpar jag fick för ett och ett halvt år sedan.


  • Kommentarer(2)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post0