Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Fem veckor

Valparna är här!Skapad av fia tis, april 27, 2010 21:20:41
Nu blir valparna fem veckor. En hektiskt vecka har det varit, aldrig trodde vi att så många skulle vilja ha små Gårdshundsvalpar, men nu när nästan alla är tingade så känns det lite lugnare.
Tack för alla trevliga besök av valpköpare, mina valpar längtar redan till sina nya hem där dom kan få odelad uppmärksamhet, men än får dom bo hos mig i några veckor, men nu har jag fått börja uppfostra dom lite, inte för att dom är så mammiga ändå, dom är mest glada i folk, inatt tyckte dom att dom ville ha sällskap, så klockan två ylade dom så högt att matte vaknade och undrade om döden var nära, men det var bara att valparna tyckte det var lekdags.
Dessutom är dom ganska bra på att klättra över skivan som matte har satt för en dörr för att dom skall hålla sig i ett rum på natten, matte blir ganska stressad när hon stiger upp på morgonen och sex överlyckliga valpar har levt loppan på nedervåningen, då blir det att skura. Samtidigt är dom ju så charmiga eftersom dom små svansarna går och dom skriker av lycka och nästan klättrar upp för benen på folk för att bli gosade med.
Foton efterfrågas. Matte kämpar på. Hon är ingen vidare fotograf, att hon har en dyr kamera hjälper väl något, idag tog hon 130 bilder, då fick hon ändå gå ut med två av valparna igen och ta 20 nya kort för att inga foton på dom valparna dög från första fotosessionen... ja, 6 vilda valpar som vill sitta i knäet är inte helt lätt att plåta.


Bob


RappKnaster som nu skall heta TicoMyra som skall heta Wilma

SiriusLill-Sally

Mycket bus är det nu.


Och mycket mys.

  • Kommentarer(1)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post18