Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Sju veckor

Valparna är här!Skapad av fia mån, maj 10, 2010 19:02:50
Snart är dom sju veckor, och i slutet på veckan flyttar dom små hemifrån. Har inte blivit så mycket bloggande den senaste veckan, dom tar all tid valparna, och blir mer och mer svårfotade för varje dag. Snabba små rackare är dom.
Matte lurade med valparna till vitsippebacken, det är inte så långt, dom finns runt hela tomten. Av alla blommor som finns så säger matte att det är hennes favoritblomma. Jag kan tala om att jag har blivit fotad i en vitsippebacke, lill-husse och matte likaså, kattungar när vi har haft det, ja, alla släpas vi med ut till vitsipporna och matte blir helt lyrisk.

Och matte fotar, och fotar. Valparna vill ju vara på fötterna på familjen, inte tio meter bort. Så här ser 90% av bilderna ut:
Men eftersom valparna är så glada i folk så tycker jag att ni skall utnyttja det. Inkallning är den viktigaste kommandot påstår matte. Mycket beröm, mycket godis. Passa på innan dom kommer in i en coolare trotsigare ålder.
Ok, några valpar lyckades fastna på bild:

Bob


Rapp


Tico


Wilma


Sirius

Lill-Sally

Mat
Hopp och lek, Wilma och Sirius här.
Det där gnagandet på pinnar tyckte matte var väldigt charmigt. Tills hon fick se det här lilla busfröet som hade gnagt sönder hennes finaste magnoliabuske. Då var hon inte lika charmad längre.
Ticos nya lill-husse med granne hälsade på i helgen, inte ens kakor kunde slita dom ifrån valparna. Min lill-husse till vänster övervakar det hela ;-)
Tico och Bob blir grannar, och det blir nog bra för Bob fann sig väl tillrätta i sällskapet. Och så var han så fint i blått :-D

Ok, ha det bra gott folk. Nu är det inte länge kvar tills ni får hem era små. På onsdag bär det av med Lill-Sally och Sirius till svenska veterinären för spruta, chipp och kontroll, på fredag åker resten av gänget till veterinären i Norge. Och sedan får ni hem dom. Spännande va!? Kan gott tro det, och vi skall få så lugnt och skönt så ;-)
Tack för alla snälla kommentarer på bloggen och via mail, trevligt att ni uppskattar min och valparnas blogg, nu vet jag (och matte) att vi inte gjort den i onödan. Och kul har vi haft på vägen!


  • Kommentarer(1)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post25