Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Vad jag gillar att göra.

Två veckor kvar.Skapad av fia lör, mars 13, 2010 10:17:41

Idag skall jag skriva lite om vad jag gillar att göra, och det är ganska lätt, för det är att vara med. Om det är i sängen, i skogen, i bilen, i trädgården eller var det är så är jag lycklig. Det är klart att det allra roligaste är att vara ute i skogen, och eftersom vi gårdisar i regel är duktiga och inte springer bort så är jag alltid lös. Är det varmt ute, vilket det inte har varit på länge, ligger jag gärna ute och spanar in allt som händer runt huset. Vem vet, det kanske finns någon hackspett som behöver skällas på, eller tänk om det kom någon och jag missade det! Jag har ett perfekt ställe uppe på berget, där ser man allt som händer.

Just nu ligger både jag och matte mycket i sängen. Lata är vi. Det gillar jag, gärna under täcket, men på senaste tiden har det börjat bli lite trångt och varmt och jag är rädd om min mage, så ibland händer det faktiskt att jag lägger mig hos lill-matte, där finns det mycket plats.


Att vara ute och springa i skogen. Det är väl det bästa. På höstarna är jag med och plockar svamp, matte har försökt träna mig i kantarell-letning, men både hon och jag ger upp ganska fort, kul att hitta godis vid kantarellerna, men jag fattar inte det där att matte vill att jag skall skälla på svampen. Inte blir dom rädda ändå. Nä, mest är jag med för att det är kul, och för att hålla ordning på matte så hon inte slarvar bort sig i skogen.

I julas kom det snö som dom flesta märkte. Ja, det var väl lite nyhetens behag både för mig och resten av familjen, himla kul att springa i pulkbacken, men sedan kom det ännu mer snö. Och mer, och mer, och nu kan jag inte springa i snön, för det är tre gånger så djup snö som jag är hög.


  • Kommentarer(2)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post3