Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Idag kom dom! Hela sex stycken blev det!

Valparna är här!Skapad av fia ons, mars 24, 2010 17:41:17
Kan man höra dom gnälla därinne? Kommer dom snart..?

Jag tyckte det kunde få bli som barnen ville, dom var ju lediga idag och ville ju att valparna skulle komma då, om dom nu tyckte det var så spännande det vet jag inte.
Var lite nervös i morse och i fömiddags, så matte stannade hemma, sedan trodde hon att jag hade lurat henne, för istället för att bara ligga och darra i min valplåda som jag gjort hela morgonen gick jag ut med barnen, och det var ju trevligt, jag sprang i skogen och höll på och fastna under lekstugan när jag skulle kika in där. Ja, det kanske funkar det där med att springa lite, för en timme eller så efter att jag kommit in så kom den första valpen.
Klockan var då 13.32. En hane med mycket färg. Snygg som tusan, fast det är dom ju alla :-)
Sedan bara ramlade dom ut (nåja, men matte säger det, hon skulle bara veta!)

Om ni undrar hur jag har det när jag får valpar så har jag det ganska bra, matte håller mig sällskap och det är ju rätt trevligt eftersom jag är mammig, så här ser det ut:
Viktiga saker att ha när jag får valpar enligt matte: Kameror, minst två stycken, en kanske tar dåliga bilder, papper och penna för hon skriver en massa, snus, våg, papper och extra filtar. Förstås är inte telefonerna eller datorn långt borta heller.

Japp, tillbaka till valparna då. Det blev sex stycken, alltså vann husse och lill-matte vadet, två tjejer och fyra killar, alla var ungefär lika stora, runt 200 gram vägde dom.
Sist men inte minst kom en liten kopia på mig, en liten tjej helt vit med ett brunt öra, klockan var då 14.52:


Jag putsar och fejar och pussar på dom tills dom blir riktigt arga. Man tror inte att en en timme gammal valp kan låta mycket men jäklar vad förbannade dom kan bli om dom inte får äta!

Den stolta fadern heter som sagt Gönzo:
Om någon vill se fler bilder eller läsa om Gönzo så har han en hemsida:
http://gardshundar.se/html/gonzo.html


Och husse och matte dricker champagne. Barnen dricker päronsoda.

Skål på er alla!

  • Kommentarer(2)//sallysvalpar.tradgardsfia.se/#post7