Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

En vecka gamla.

Valparna är här!Skapad av fia ons, mars 31, 2010 18:25:29
Dags för veckans fotosession. Och vägning. Och sedan skall valparna få klorna klippta för första gången, det gäller att börja tidigt. Fast allt detta sköter matte.

Jag och resten av familjen är inte överrens om en sak. Bäddningen av min valplåda. Jag är en prinsessa. och skall ha bäddat därefter, det vill säga, madrass, tjockt fluffigt täcke, plastad frotté, handduk och sedan en filt eller lakan. Som prinsessan på ärten. Så långt är allt ok för mig, får jag det inte mjukt och gott så flyttar jag och mina ungar någonstans där det är det. Lillmattes säng, gästrummet eller i värsta fall får soffan duga.
Jo, då var det det med att vi inte är överrens, alla vet ju att gårdshundar sover i sängar, med fluffiga täcken och gärna UNDER täcket. Jag måste ju lära mina ungar det, så jag bäddar själv, och då blir dom andra i familjen sura.
Se vad fint jag har fixat! Och genast kommer någon och förstör, så här!:

Jaja, ni vill väl inte se min bäddning, här kommer mina ungar istället:
Nr1. Hane

Nr2. Hane
Nr3. Hane
Nr4. Tik
Nr5. Hane
Nr6. Tik

Och efter vägningen kan vi konstatera att valparna har fördubblat sin födelsevikt på en vecka. Tyngst är "nr5" och minst väger tikarna. Och bara så att ni vet så funderar vi på namn, känns lite dumt att kalla dom vid nummer...  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av H fre, april 02, 2010 09:36:14

Söta valpar det där, hade jag inte så många hundar redan skulle jag köpa alla. :)