Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Första riktiga maten...

Valparna är här!Skapad av fia lör, april 10, 2010 20:34:46
Idag fick mina ungar smaka riktig mat. Dom fick nötfärs, dom lyllosarna. Lite orättvist tycker jag, men men, sånt är livet. Matte tyckte att det var dags för småttingarna att prova lite riktig mat, jag tror inte hon trodde att valparna skulle äta, men oj vad gott dom tyckte det var, dom som smakade, alla ville inte. Mest åt nog Lill-Sally, hon brås nog på mig, jag var ett riktigt matvrak när jag var valp, husse o matte fick göra alla möjliga fällor till mig, för jag blev nästan galen när jag fick syn på Melkers 5-litersskål med mat. Mina uppfödare hade hittat mig inne i hundmatssäcken jag hade ätit mig stor som en ballong.
Här är husses Sally-fälla, den funkade faktiskt, jag lärde mig ganska snart att jag inte behövde kasta mig över maten, det fanns så det räckte ändå.

Jag tycker det är så skönt nu, min matte trädgårdsmästaren är ute hela dagarna, och det gillar jag, nu vet jag att valparna har det bra, så jag håller matte sällskap ute mycket, med en sväng in ibland, dessutom smyger jag upp i sängen på natten.
En sak till som har hänt, valparna har börjat busa lite, ibland vet man inte om dom gäspar eller försöker bitas, för dom är inte så snabba i rörelserna än, faktiskt har tänderna börjat komma på några valpar, så snart blir det hårdare lek.
Lill-Sally låter sig väl smaka.

Det tog en stund för vissa att fatta att färsen skulle ätas.

En mordisk liten valp som försöker döda ett täcke...

Här är en liten kille som skall anfalla mig!


  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.