Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

Fyra veckor.

Valparna är här!Skapad av fia tis, april 20, 2010 19:54:38
Och nu är dom utannonserade. Redan innan annonsen kom ut var Myra såld, och sådär fem minuter efter fanns det en intresserad av Lill-Sally. Såhär ser fotona i annonserna ut, det blev på finn.no och blocket till att börja med.

Det tog matte ungefär fyra timmar av tandagnisslan vid datorn innan hon lyckades få ihop bilderna såhär, photoshop var bara att glömma, men tillslut så hittade hon ett program som var enkelt nog för henne ;-)

Själv är jag ganska trött på valparna nu, om inte matte är hemma bär jag gärna upp dom i någon säng, även om matte varje morgon försöker hundsäkra trappen med kompostgaller på olika ställen. Jag kan jag! Och Lill-husse har ingen dörr till sitt rum, så där finns alltid en säng redo.

Idag var valparna ute för första gången. Det gick riktigt bra, valparna var lite ängsliga men inte så farligt ändå, men det blev fort kallt.

Idag har jag en del foton, för att valpköparna skall kunna kolla in valparna. En del bilder blir upprepningar av dom i annonsen, men håll till godo.


Bob. TINGADRapp TINGAD


Knaster TINGAD


Myra. TINGAD
Sirius. TINGAD.


Lill-Sally. TINGAD.


och våran mailadress är: fia@tradgardsfia.se

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av IreneL ons, april 21, 2010 09:31:40

Åhhh vilka underbara gosiga valpar! Helt underbara!

Jag brukar använda PhotoScape till mina bilder. Det är ett gratisprogram som är väldigt lätt. Där finns det så man kan göra collage..klicka bara där det står Bildsida. På min blogg kan du se vad jag gjort med bilderna på PhotoScape: http://blomster-irene.blogspot.com/

Ha en fin dag! / Irene