Sallys valpar

Sallys valpar

Sally skall få valpar

Här skall ni få följa mig och mina valpar.

6 dagar kvar...

Drygt en vecka kvarSkapad av fia fre, mars 19, 2010 18:16:35
eller mindre. Förhoppningsvis mindre, på torsdag är det dags om man räknar dagarna. En hund är normalt dräktig i 63 dagar, men det beror förstås lite på när i löpet hon var parad och så, från dag 58 är det ganska ok att valpa, så jag får väl hålla mig tills på söndag iaf...
Jo, det är inte lätt skall ni veta. Jag ligger dåligt, är trött hela tiden, valpar som sparkar mig i magen, orkade inte ens följa med matte ut i trädgården idag, utan väntade snällt på trappan tills hon kom tillbaka. Sedan finns det ju fördelar också. Jag får godare mat, råäggula varje dag, ingen som knuffas för då bli husse och matte arga på lillhusse och lillamatte (det är oftast dom som knuffas), som för övrigt väntar spänt och bäddar min låda, ger mig en massa levergodisar och annat trevligt. Dom hoppas att jag skall få valpar på onsdag, för då är dom lediga från skolan.
Min familj har en liten vadslagning om hur många valpar det bli. Matte tror fem, husse tror sex, lillmatte tror sex och lillhusse tror sju (först sa han 21 men då skämtade han nog bara). Vi får väl se.

Lillhusse John smilar upp sig inför kameran.

Lillmatte Alma och jag håller varandra sällskap med läsläxan.

Svårt att ligga bekvämt, hur skall man ligga?

Funderar mycket...

Det går inte ens att sitta som en vanlig hund!


  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.